Styling | Hårtrender för kvinnor

Frisyrer 2015 – kalender för varje tillfälle

Vår frisyrkalender ger dig inspiration till fräscha nya frisyrer för varje tillfälle under 2015. Vi visar en minimalistisk januarifrisyr, enkla sommarfrisyrer och speciella frisyrer för jul- och nyårsfesten. Vi hoppas att du kommer att ha glädje av vår kalender med tolv frisyrer för tolv månader

Nyårsafton är tiden då vi gör planer och lovar bättring. Vår kalender erbjuder massor av förslag på frisyrer som hjälper sig att piffa till din image. Och, vad som är ännu bättre, vi garanterar att du lyckas med dem. Vad kan egentligen vara mer tacksamt än att prova nya frisyrer och se så bra ut som möjligt. Vi visar hur du får de nya stilarna att se bra ut på dig.

Frisyridéer för 2015: Gott nytt år!

Att få tid till stilla kontemplation är viktigt för att lyckas under det kommande året. Högtiderna vid årets slut är över. Det är dags att vila och se framåt. Den minimalistiska frisyren utan bena återspeglar denna känsla (se fotot ovan).

Styling: Fördela en klick hårgel, stor som en ärta, på dina fingertoppar och dra tillbaka håret med dina fingrar. Applicera hårspray för att hålla håret på plats. Du hittar fler  frisyrer för 2015 och stylinginstruktioner i vårt fotogalleri.

Galleri: Idéer för 2015-års frisyrer

Liknande artiklar