Styling | Festfrisyr

Glamorösa frisyrer för fest

Ju kallare årstid – desto hetare fester. I takt med att dagarna blir kortare och kallare, lägger kvällarna upp till fler fester inomhus. Glamour är nyckelordet! Oavsett om du har kort eller långt hår, kan du uttrycka din stil och njuta av säsongens magi. Vi har minglat med stjärnorna och tagit med oss några praktiska stylingtips till dig för dina kommande fester. 

Partysäsongen är här! Det har åter blivit dags att glänsa med stil och lysa upp de långa nätterna. Klänningen som drar blickarna till sig hittar du själv – så hjälper vi dig med den perfekta frisyren för säsongens galapremiärer, bröllop, klubbkvällar och familjesammankomster. Längden på ditt hår spelar ingen roll. Det finns en glamourstil för alla!

Stjärnornas festfrisyrer

Festsäsongen har inte riktigt börjat än - men ingen av stjärnorna vill vara sent ute med sin nya glamourstil. Vi har spenderat de senaste veckorna på att övervaka kändisarna på röda mattorna och har hittat en hel del makalösa festfrisyrer.

Carey Mulligan är väldigt elegant i sitt korta, tjocka hår. Det har växt ut en aning redan och hon har gett det en hel del extra lyster. Amber Heard har satt upp sitt axellånga hår i en sofistikerad kreation. Och hennes strålande feminina charm kompletterar den enkla eleganta aftonklänningen.

Vi kunde inte undgå att lägga märke till hur många av festfrisyrerna som försetts med förtrollande hårsmycken. Vi såg trenden växa fram i takt med att toppdesigners som Chanel och Rodarte presenterade sina nya kollektioner. Medan Keira Knightley och Bella Thorne tydligt drogs till glitter när de valde ut sina ljuvliga hårsmycken.

Perfekta festfrisyrer som håller hela kvällen

Vilken vits är det att sätta upp håret i den mest fantastiska kreation om den sedan faller isär innan kvällen är slut? Lösningen är en miniflaska med hårspray som får plats även i den minsta handväska. Du kan använda det för att fräscha upp frisyren på ett ögonblick.

Ta en titt på de glamorösa festfrisyrerna - och stjärnorna som bär dem - i vårt galleri. Självklart berättar vi också hur du skapar frisyrerna själv.  

Stjärnornas festfrisyrer