Färga ditt hår blont: Den ideala tekniken

Hårfärg blir oftast ljusare genom blekning istället för färgning. Läs vidare och lär dig vad du ska tänka på när du bleker ditt hår och hur man kontrollerar oönskade effekter.

 

När man skall bleka håret är det viktigt att göra det noggrant med bra färgkänsla. Ett naturligt blont hår är väldigt snyggt och även brunetter kan byta till denna hårfärg. Våra tips hjälper dig att göra det ordentligt!


Blekning och hur man gör det ordentligt:

null

Tips 1:

Vill du definitivt att ditt blonda hår skall se naturligt och friskt ut? När du har blont hår bör du ta hänsyn till din hudton och hårton för att avgöra om du vill gå för en varm eller kall nyans av blont. Blonde blonderingskit är perfekt om du vill gå någon eller några nyanser blondare hemma. Blonde tar hand om ditt hår under blekningsprocessen och skyddar håret mot skada och slitage.

null

Tips 2:

Gör solens strålar att ditt hår får en röd eller gulaktig ton? Om så är fallet måste de röda och gula pigmenten avlägsnas från håret. Annars kan de ge ditt ljusa, blonda hår en gul kontrast. Om ditt hår börjar få en gulaktig ton kan du alltid korrigera den med hjälp av blekning, toning eller silverschampo. 

null

Tips 3:

Är du redan blond och vill bli lite ljusare? S1 Blondespray från Blonde kan vara den perfekta lösningen för dig. Produkten gör så att ditt hår ljusnar gradvis efter varje applikation, utan att skada håret.

null

Tips 4:

Tycker du inte om synliga utväxter och inte vill bleka ditt hår för ofta? Då är ”blonette”-trenden ett bra val för dig. Istället för att blondera hela håret, applicera den på vissa ställen i ditt bruna hår för att få en naturlig nyans. Denna teknik liknar Balayage och du kan göra det hemma, genom att använda Blonde Slingor med en speciell tunn applikation, perfekt för slingor.

 

 

 

 

Blondera hemma med Blonde från Schwarzkopf

Upptäck: Blont hår