sexy-hairstyles
Styling | Slätt

Prova en frisyr som ger dig uppmärksamhet

På Alla Hjärtans Dag, första dejten eller ditt bröllop vill du självklart vara extra tilldragande. En frisyr med förföriska lockar, oemotståndlig lyster eller glamorösa tillbehör gör väldigt mycket för att höja din feminina dragningskraft. Vi lär dig hur du stylar håret för att bäst behaga din älskling på den där speciella dagen.

Att ”bara” vara fin räcker inte alltid de där riktigt speciella dagarna. Du vill på samma gång vara förtrollande, förförisk och mystisk. Minnena av dagen - och hur du strålade av skönhet - kommer du och din partner att dela för alltid. Använd alla knep som står till ditt förfogande! Din älskling kommer inte att bry sig om hur du skapat den där speciella dragningskraften – men kommer inte att kunna få nog av den. Kanske hittar du några nya små knep för att göra dig speciell, eller kanske hjälper vi dig minnas några du kunde innan men har glömt. Läs vidare och följ med på vår exkursion bland speciella frisyrer för speciella dagar.

Frisyrer för speciella stunder: Förföriska lockar

Stora böljande lockar personifierar de feminina och förföriska frisyrerna. Män förtrollas av stora vågor som mjukt svänger runt en kvinnas ansikte med varje rörelse. Lockarna kan vara vilda som Leona Lewis bär dem, eller lite tamare som i den väldigt populära 40-talstrenden.  Om ditt hår är naturligt rakt kan du enkelt skapa vackra lockar med hjälp av papiljotter eller en locktång. Du hittar stylingdetaljer i vårt galleri här nedanför.

Frisyrer för speciella stunder: Den eleganta looken

En elegant look för dig som föredrar en lite stramare och coolare framtoning. För korta frisyrer (till exempel en pixie eller page) kammas det täckande håret på toppen och sidorna ut nära huvudet med lite gel. Långt hår kan rätas ut med en plattång så att det faller rakt ner över axlarna. Om ditt hår är tillräckligt långt kan du med fördel kamma det bakåt i stram stil och sätta upp det i en rak hästsvans. För hår längre än axellångt rekommenderar vi en traditionell hög hästsvans för ett särskilt förföriskt resultat.

Lyster för förföriska frisyrer

Oavsett om ditt hår är rakt eller lockigt behöver det en frisk glans för att vara attraktivt. För en särskilt förförisk frisyr och friskt skinande hår kan du med fördel använda balsam eller spray för extra glans.  

Frisyrer för speciella stunder: Den rufsiga looken

Ditt hår behöver inte vara perfekt stylat och elegant för att du ska se feminin och tilldragande ut. En ungdomlig, rufsig hästsvans och några hårstrån som avslappnat faller ner i ansiktet kan vara precis lika tilltalande. Och ge din älskling impulsen att ömt stryka håret ur ditt ansikte. 

Frisyrer för speciella stunder: Håret svept åt sidan

Kvinnor med långt hår kan enkelt borsta eller svepa över håret över ena axeln, för att indirekt inbjuda deras partner att kyssa den sida som inte täcks av håret.

Chica hårtillbehör för extra glamour.

Tillbehör för håret ger din frisyr en högtidlig touch på ett ögonblick. Du kan välja mellan en rad olika diadem, utsmyckade hårspännen och fjädrar. Vackra hårtillbehör skapar ett lekfullt och feminint intryck. De ger din frisyr det lilla extra – speciellt om du sällan använder den typen av utsmyckande accessoarer.

Överraska honom med en annorlunda look

Den perfekta frisyren för den där speciella dagen skiljer sig från din vanliga stil och ger dig den där härliga upprymda känslan av kvinnlighet. Överraska honom med en ny look. Spara alltför kreativa flätor, tvinningar eller uppsättningar till ett annat tillfälle eftersom han annars kanske inte vågar röra ditt hår på grund av rädslan att förstöra din fina frisyr. Han vill trots allt att det ska vara din perfekta dag också.

I vårt galleri visar vi upp några kändisar och modeller i sju olika frisyrer som passar för den där speciella dagen med din älskling. Och vi går naturligtvis stegvis igenom hur du skapar frisyrerna själv.

Galleri: Förföriska frisyrer och hur du skapar dem

Upptäck: Slätt Lockar Sidbena

Liknande artiklar