Trendy Looks
Styling | Hårtrender för män

Trendy looks 2013

Håruppsättningar är tillbaka på modet: dessa eleganta frisyrer burna av New Yorks Uptown Girls är superheta! Frisyrerna inspirerade av Patrick Demarcherliers’ val av motto inför presentationen av Schwarzkopfs Looks för 2013. 

Stilar som är kraftfulla, djärva, feminina och självsäkra; lika spännande, multikulturella och inspirerande som Manhattan där fotografierna togs. Tillsammans med Schwarzkopfs hårexpert Armin Morbach har Schwarzkopf skapat fyra utav de trendigaste stilarna. Inspiration har hämtats från catwalks världen över och har kombinerats med New Yorks inflytelserika livsstilar och därmed möjliggjort skapandet av de attraktivaste stylingtrenderna för år 2013. Frisyrerna är alltid eleganta, lätta att bära upp, ytterst smickrande och är lika originella som toppmodellerna som bär dem.

Trendy Looks 2013: hippt, omsorgsfullt stylat och elegant

Vad är det som gör en look het och modern? Vilken frisyr, hårfärg och stil förvandlar oss till trendsättare? ”Schwarzkopfs Looks 2013 tar ledande designers karaktäriserande skönhetstrender ut på gatorna”, säger Schwarzkopfs hårexpert Armin Morbach. ”Frisyrerna är alltid perfekt skötta och eleganta, precis som New York-bornas; ingenting är lämnat åt slumpen.  Varje kvinna kan enkelt återskapa looken med rätta verktyg och produkter - det är detta som gör stilarna så speciella.”

Schwarzkopf Trend Looks 2013: New York Looken

Schwarzkopfs fotosession för Trendy Looks 2013 ägde rum högt ovanför Manhattans gator, den trendiga, multikulturella mötesplatsen där förstklassiga designerbutiker ligger tätt ihop med unga och kreativa designboutiquer och där trendiga barer och klubbar ligger vägg i vägg med konstgallerier, där lyx möter street style och smälter samman till den otvivelaktig unika New York looken. ”En New York lady har unik karisma, är alltid à jour och är under alla omständigheter elegant klädd. Ålder, kultur eller etnisk bakgrund är fullständigt irrelevant. Vårt mål var att fånga exakt den stilen”, förklarar Schwarzkopfs hårexpert Armin Morbach. Fokus ligger på en elegant, sofistikerad look som har tolkats på ett underbart modernt och smickrande sätt: konstnärliga frisyrer är tillbaka på modet!

Schwarzkopf Trend Looks 2013: Patrick Demarchelier

Patrick Demarchelier är en oöverträffad mästare inom sitt yrkesområde. Han är troligen en av de mest kända mode- och reklamfotograferna i branschen vars bilder har prytt alla världens ryktbaraste modemagasins förstasidor. Kändisar som Kate Moss, Karolina Kurkova och Beyoncé har alla stått modell för honom. Fotona för Schwarzkopf Look 2013 är i en klass för sig och markerar vad nutida frisyrer innebär: det är modernt och progressivt – men alltid med stil.