honey-blonde
Hårfärg | Frisyr- och hårfärgstrender

Honungsblond: Frisyrer och Styling

Har du provat det ännu? Honungsblont hår är inne igen. Färgen som är både varm och kall passar alla hudfärger. Vilka frisyrer och vilken makeup passar då ihop med denna trendiga, blonda nyans? Här kommer en samling:

Blont är inte lika med blont. Mångfalden av nyanser gör det ofta svårt att välja en. Skandinaviskt blond, platinablond eller kanske en mix av brunt och blont? För att göra det lättare för dig tog vi oss en närmare titt på en av de mest förföriska nyanserna: honungsblond. Denna favorit har hängt med ett tag och trendsetters vältrar sig redan i trenden…. 

Gallery: Frisyrer och Styling i Honungsblont

Färgen honungsblond

Man fångar fler flugor med honung än med ättika” är ett välkänt ordspråk. Detta är den främsta anledningen till varför du bör haka på trenden och färga håret honungsblont. Du kommer att märka hur alla flockas kring ditt honungsblonda hår! 


Vem kan bära det:
Den honungsblonda nyansen passar bra till varmare hudtyper. 

Vem bör skippa det: Är man typen som förknippas mer med kall vinter bör man hålla sig borta från den mycket varma honungsblonda nyansen då hårfärgen lätt gör att en Snövit-liknande hy ser tråkig ut. 

Makeuptips för honungsblont hår

Undvik hårda kontraster såsom svart eller kalla nyanser såsom silver och grått i din makeup. Håll dig till de varmare färgerna. Guld, kräm och rött framhäver och gör din hårfärg glänsande.

Den absoluta powerlooken: naturlig makeup med klarröda läppar!