hair-color-red-celebs
Hårfärg | Frisyr- och hårfärgstrender

Bländande, Fascinerande, Modern Röd Hårfärg

Rött hår är fängslande eftersom det är så sällsynt. Det är den enda hårfärgen som har en alldeles egen historia som alltid är fascinerande, oavsett om den är positiv eller negativ. Skådespelerskan Riley Keough upptäckte den speciella charmen med rött hår och bestämde sig för att ge det ett försök och får nu ännu mer uppmärksamhet än förut. 

Rött hår kommer i många olika nyanser, allt från glödande kopparrött och trendigt jordgubbsblont till varm mahogny och klarrött. Just nu är rött hår hetare än någonsin. Inte så konstigt att en hel del kändisar snabbt hakade på trenden och färgade håret.

Rött hår får dig att uppfattas som en modemedveten och modern kvinna. Det funkade för stjärnorna i vårt galleri.

Gallery: Stjärnor med Rött Hår

Alla Nyanser av Rött

Rött är en signaleringsfärg som aldrig ignoreras. Man drar till sig otroligt mycket uppmärksamhet med rött hår, till och med mer än när man bär en röd klänning. Beroende på vilken nyans av rött du bestämmer dig för kan ditt utseende variera enormt mycket, allt från självsäker och förförisk till älvlik och mystisk, eller också framhävs lite av samtliga karaktärsdrag. Tricket är att hitta den perfekta nyansen mellan jordgubbsblont och djupröd mahogny. 

Rödhårig: Den Strålande Looken

I vårt galleri kan du inspireras av Kristen Stewart och Kate Bosworth’s stylingförändringar och kopparröda hår. Nyansen är otroligt populär just nu.

Tips: skimrande koppartoner skapar en feminin look medan en matt kopparfärg känns mer vild och edgy. 

Rödhårig: Den Klassiska Looken

Mahogny är den mest klassiska av röda hårfärger. Dess bländande glans är väldigt tilltalande.

Tips: Lydia Hearst (se vårt galleri) är ett bra exempel på vilken dragningskraft hårfärgen har. Mer eller mindre alla passar i mahognyrött hår.

Rödhårig: Den Trendiga Looken

Rachel McAdams (se vårt galleri) visar hur tilltalande jordgubbsblont hår kan vara. Färgen passar perfekt för kvinnor med ljusare hy (fräknar är ett plus).

Varning! Kvinnor med mörkare hy bör välja en djupare nyans av rött.

Rödhårig: Den Naturliga Looken

Oavsett om du har mörkare eller ljusare hy ser bronsfärgat hår naturligt ut. I vårt galleri hittar du Michelle Monaghan i den populära hårfärgen.

Tips: diskret makeup framhäver den naturliga looken som bronsfärgat hår frammanar. 

Rödhårig: Den Kaxiga Looken

Prova på klarrött hår om du gillar att tänja på gränserna. Florence Welch (se vårt galleri) bär verkligen upp looken. Den glänsande och intensivt röda hårfärgen passar alla hudfärger. Hårfärgen kräver däremot en rejäl dos självförtroende.

Vänligen notera: Desto ljusare din naturliga hårfärg är, desto klarare blir resultatet.