hair-color-medium-blond
Hårfärg | Blont hår

Mellanblont Hår med Ljusa Inslag

Slingor eller ljusare toppar förstärker strukturen och skönheten i mellanblont hår. Kombinationen av ljusbrunt och ljusblont inger ett speciellt men naturligt intryck. Vi ger dig tips på hur du stylar mellanblont hår med ljusa inslag.

Den mellanblonda trenden smög sig in i modevärlden. Vanligtvis brukar allt som kallas ”mellan” förknippas med något ordinärt eller alldagligt. Så är verkligen inte fallet för det mellanblonda håret som kan variera i ändlöst många nyanser och strukturer. Ljusare slingor i mellanblont hår är speciellt tilltalande. En annan variant är den som inkluderar två nyanser, varav en är något ljusare i topparna. Härligt gyllene och ljusbrunt hår reflekteras i ljuset vilket framhäver det mellanblonda hårets glans och lekfullhet.

Låter man sitt mellanblonda hår vara utsläppt framhävs det gyllene skimret och de skiftande hårfärgerna ännu mer. Det är alltså simpla frisyrer som passar perfekt till dagens mellanblonda hår. Hårfärgen passar dessutom korta frisyrer, bobs, strandvågigt hår och uppsatt hår.

Hur Man Stylar Kate Mara’s Mellanblonda Långa Bob

Den långa boben är en av de mest populära frisyrerna idag eftersom den passar väldigt många kvinnor. Kate Mara (se bild ovan) färgade sitt vågiga hår mellanblont med ljusare toppar. Håret närmast rötterna är något mörkare. Detta tillsammans med den slarviga stylingen gör hennes bob trendig och modern.  

Styling:

1. Applicera saltvattenspray i fuktigt hår. Föna håret med huvudet hängandes upp och ner. Vi rekommenderar att använda hårfön med tratt för att uppnå bästa resultat.
 
2. Platta enskilda slingor hår och guida dem med hjälp av plattången. Vrid plattången runt sin egen axel på de ställen du vill ha vågigt hår. Medan du vrider plattången drar du den längs med hela slingan, hela vägen förbi topparna. På så sätt ger du varje enskild slinga en S-form.

3. Applicera hårspray för stadga.

I vårt fotogalleri kan du ta del av det snygga mellanblonda håret i olika trendiga kombinationer och även följa stylinginstruktionerna för att fixa looken på egen hand.

Galleri: Kändisar med Mellanblont Hår