Hårfärge
Hårfärg | Blont hår

Kort frisyr för blont hår

Vem säger att långt hår är mer feminint än kort? Sedan när? Mer än någonsin tidigare är kort hår så inne och så lockande på samma gång. En feminin blond nyans förstärker looken och får dig att glänsa. Fortsätt att läsa och bli inspirerad av de bästa frisyrerna för kort, blont hår

Man kan nästan säga att korta frisyrer håller på att bli det nya skönhetsidealet. Fler och fler kvinnor satsar på den här klippningen och skiljs från sitt långa hår. Med den här looken är de inte bara mer självsäkra än någonsin tidigare, men de känner sig friare och det gör dem otroligt attraktiva.

Den här stilen fungerar framför allt med ljust hår. En trevlig blond nyans får håret att glänsa och utstrålar äkta livslust.

Korta frisyrer för blondiner: En passande frisyr för alla ansiktsformer

Nästan alla kvinnor kan ha kort hår om man tar hänsyn till ansiktsformen.

Ovalt ansikte: Den här ansiktsformen anses vara idealisk, eftersom den passar i allt. Den är naturligtvis särskilt trevlig i kort hår, som ytterligare förstärker ditt ansikte. Det bästa exemplet på det här är Charlize Theron och hennes rufsiga pixiefrisyr.

Rektangulärt ansikte: Rektangulära ansikten passar särskilt bra i slingor eller i lugg. De mjukar upp eventuellt hårda ansiktsdrag.

Runt ansikte: Stilar som visuellt förlänger ansiktet är idealiska för runda ansikten. Till exempel, en fyllig bob är utmärkt, eftersom den får ansiktet att verka längre i den övre delen.

Korta frisyrer behöver absolut rätt makeup. Feminin makeup som lagts med omsorg kommer att bli den perfekta sista touchen för den här trendiga hårlooken.

De mest attraktiva stilarna för kort, blont hår visas i vårt galleri.

Galleri: Korta frisyrer för blont hår

Upptäck: Färga blont