Brillance Pure Diamond Blonds
Brillance
Brillance | Blond Absolutes

910 Angel Blond

 • SCAN_BR_FC_PD_FS_910_0317_oNeu
 • Upplev en perfekt jämn färg från rot till topp med 910 Angel Blond. Diamond-Blond pigmentmix tränger in i håret och bleker håret med upp till 3 nyanser för att sedan mätta håret för en strålande blond nyans med 100 % gråhårstäckning. Brillance Diamond Gloss-serumet blandas direkt i färgkrämen innan applicering för ett glänsande resultat.

   

  Färgrekommendation

  • Grå
   Live Color 43 Red Passion
   Live Color 43 Red Passion
  • Mörkblond
   Live Color 43 Red Passion
   Live Color 43 Red Passion
  • Ljusbrun
   Live Color 43 Red Passion
   Live Color 43 Red Passion

Användning

 1. Pure Diamond Blonds Anwendung

  1. FÖRBEREDELSE

  Innan du påbörjar behandlingen tag på de bifogade handskarna och skydda dina kläder med en gammal handduk. Se till att ha en klocka i närheten så att du kan kontrollera verkningstiden.

  Brillance skall användas på torrt, otvättat hår.

 2. Pure Diamond Blonds Anwendung

  2.1 BLANDNING

  A. Öppna kapseln med Diamond Gloss Serum vid markeringen. Avlägsna den övre delen av kapseln så att det bildas en liten öppning. Tryck sedan varsamt ut hela innehållet i applikationsflaskan.

  B. Gör hål på tuben med färgcreme med baksidan av korken på tuben. Tryck ut allt innehåll från tuben in i flaskan med utvecklingsemulsionen.

   
 3. Pure Diamond Blonds Anwendung

  2.2 BLANDNING

  Skruva tillbaka korken på flaskan med utvecklingsemulsion och skaka kraftigt tills innehållet har blandats ordentligt till en jämn kräm. Skruva av den översta toppen på flaskan och börja appliceringen genast.

 4. Brillance Pure Diamond Blonds Anwendung

  3.a FÄRGNING AV HELA HÅRET

  Den här behandlingen rekommenderas:

  • om det är första gången du blonderar ditt hår
  • om det inte finns någon synlig utväxtrand från tidigare blondering/färgning.


  Skydda dina kläder och sätt på dig plasthandskarna. Fördela omedelbart den färdiga blandningen slinga efter slinga i hela håret och massera in noga. Låt blandningen verka 45 minuter.

   
 5. Pure Diamond Blonds Anwendung

  3.b UTVÄXTBEHANDLING

  Den här appliceringen rekommenderas:

  • om ditt hår redan är blonderat med en blond nyans och
  • det finns en synlig utväxtrand. Skydda dina kläder och sätt på dig plasthandskarna.

  Applicera ⅔ av färgblandningen endast på det nyutväxta håret. Dela upp håret med hjälp av toppen på applikationsflaskan och applicera blandningen på det utväxta håret längs benan. Massera in färgen vid hårroten med fingertopparna (behåll bifogade handskar på). Upprepa behandlingen tills hela utväxtranden är behandlad. Låt verka i 35–40 minuter tills hela utväxtområdet visar samma blonderingsresultat som resten av håret. Fördela därefter resten av blandningen i hela håret och låt verka ytterligare upp till 5 minuter.

 6. Pure Diamond Blonds Anwendung

  4. VERKNINGSTID

  Blonderingsresultatet är beroende på verkningstid och hur mörkt ditt hår är från början. Brillance Blond Absolutes bleker bort de naturliga färgpigmenten i ditt hår. Under denna process, skiftar nyansen från rött till guld, som bleks bort under behandlingen och detta är helt normalt. För optimalt blonderingsresultat skall inte verkningstiden förkortas och blandningen skall heller ej sköljas bort i förtid. Kontrollera verkningstiden under behandlingen:

  • Sätt på dig handskarna.
  • Efter 25 minuters verkningstid, torka bort blandningen från en hårslinga.

  Om verkningstiden är för kort, använd blandning från resten av håret för att täcka slingan igen. Observera att mörkare hår behöver längre verkningstid för blonderingen (verkningstiden skall ej överskridas mer än 45 minuter).

 7. Brillance Pure Diamond Blonds Anwendung

  5. SKÖLJNING & EFTERBEHANDLING

  Efter verkningstidens slut, fukta håret med lite varmt vatten. Massera upp ett lödder och skölj sedan håret grundligt tills vattnet är alldeles klart.

  Massera in den speciella efterbehandlingen i handdukstorkat hår. Låt verka i 2 minuter och skölj sedan grundligt. Beroende på längden på ditt hår, räcker efterbehandlingen för 1–2 behandlingar.